Länk länk länk

Nu är jag sådär lat igen, men gå och läs Hoppas du är smal nu. Gud, så bra. Vill egentligen citera hela grejen rakt av, men, eh, det är bättre att ni går och läser själva. Ger er bara följande smakprov:

Jag minns hur mycket beröm jag fick, ständigt detta beröm. Vad mycket du gått ner, vad DUKTIG du är. Vad SNYGG du är nu. Varje gång var som en heroinfix för en junkie. Orden smalt in i mig, in i varenda cell. Duktig. Smal. Snygg. Duktig. Smal. Snygg. Duktig. Smal. Snygg. Orden blev till något mer än en identitet – de blev som en hel världsbild. Världen definierades av denna duktighet, av min prestation att inte äta och min ständigt sjunkande vikt. Det var det enda som fanns, de enda giltiga parametrarna. Allt annat var… en oförstående axelryckning.

Tags: ,

2 comments

  1. Hej igen! Tack för länk – och tack för att jag därmed hittade hit! Oerhört mycket intressant läsning finns här, jag kommer säkert tillbaka!

Leave a comment